No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

13 de juliol 2020

Assemblea Anual Ordinària de la FAVS

 Entre mesures de tota mena, que a més canvien contínuament augmentant el desconcert al respecte, hi ha qüestions que es mantenen pendents, sense arribar-se a resoldre encara que convindria.

També hi ha esdeveniments que, per alguna qüestió tècnica, reglamentària o legal, s'han de portar a terme sí o sí, i l'esmentada incertesa no permet arribar a concretar quan ni com.

Una d'aquestes coses són les assemblees anuals ordinàries que els estatuts de totes les entitats diuen que s'ha de convocar un cop, al menys, cada any, en dates més o menys concretes en la major part dels casos.

Aquesta Associació ho fa dins del primer trimestre de l'any, i aquest hi vam ser a temps de fer-ho, L'any que ve, ja ho veurem...

Qui no ho va fer a temps va ser la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i ha hagut d'aprofitar ara, que hi ha una mena de petita obertura, per convocar-la. Amb tot de mesures de seguretat, això sí, el passat dia 9, a 2/4 de 7 de la tarda, un membre de cada associació federada es va retrobar al Centre Cívic de la Concòrdia per a tal acte, que, a la pràctica, es va desenvolupar com estava previst i complint les finalitats per a les que estava preparat.

Difícilment es podran seguir celebrant actes similars si cal tanta parafernàlia cada vegada. No sempre es disposa d'espai, de medis i de mentalització per fer-ho sense còrrer riscos. Tenim un intrús entre nosaltres que ens ho complica molt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada