No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

09 de juliol 2020

Comissió de festes 2020

 El calendari va avançant i el programa habitual d'activitats se'ns va presentant amb la incertesa de si tot es podrà portar a terme com sempre, o no. O potser d'alguna manera diferent, més o menys limitada.

Ara estem en aquell moment en el que s'ha de constituir una 'comissió de festes' específica per al proper Aplec de Jonqueres, ja que és ara, amb temps, que cal començar a preparar el tema.

La comissió "s'ha constitut" amb facilitat. De fet, la que es va formar per a la (no) passada Festa Major encara resta pendent de veure quins dels actes suspesos es poden traslladar al programa d'aquest proper Aplec. Per tant, el mateix equip de treball s'ha tornat a posar a repensar la qüestió.

Poc han canviat les coses des del passat mes de maig, i ja veurem si canviaran i milloraran cap a finals del mes de setembre, però si s'ha de fer alguna cosa, és ara que s'ha d'organitzar, així que, de moment, es comença la feina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada