No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

15 de juliol 2020

Pla post-COVID19 de l'Ajuntament de Sabadell

 El nostre Ajuntament ha elaborat una mena de pla de futur (de suposada aplicació immediata) pensat per fer front municipalment a les conseqüències que la malaltia COVID19 ha ocasionat a Sabadell, des de diferents aspectes i en varis sentits.

Així, es pensa en «la protecció i l'empoderament de les persones (afectades per la pandèmia), la reactivació econòmica, l'urbanisme, l'espai públic i la mobilitat, la cultura i els esports», i la finalitat inicial ha estat obrir un «debat de ciutat per sortir de la crisi».

Hem estat invitats, com a entitat representativa del barri, a participar en aquest debat i hi hem aportat la nostra opinió sobre cada tema tractat, des del punt de vista de cada una de les nostres vocalies implicades.

El passat dia 13, mitjançant una videoconferència perquè els actes presencials es refusen si és possible, ens han donat resposta als nostres comentaris. Ho han fet conjuntament amb les altres associacions de veïns que també han participat i la veritat és que, pel que fa a allò que des de la Creu Alta se'ls ha plantejat (de forma molt genèrica i dubtant que moltes de les pretensions explicades arribin a ser factibles o sobretot útils per al què en teoria pretenen), no ens han sabut respondre en cap sentit satisfactori, doncs esperaven rebre més propostes sobre el tema i nosaltres més aviat els hem parlat de mantenir els peus a terra.

Si voleu conèixer el contingut d'aquest pla, segurament el trobareu al portal web de l'Ajuntament; si espereu veure alguna acció del mateix, immediata o no, us emplacem a afinar les vostres perspectives, perquè "de la dita al fet" hi haurà molta diferència. Tan de bo ens equivoquem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada