No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

27 de juliol 2020

"Dia del Llibre i de la Rosa", suspès

 Quan era el dia que anualment celebrem la "Diada de Sant Jordi", que per aquí vol dir "el dia del llibre i de la rosa", ja vam veure que res del que és habitual en aquesta celebració va ser possible. Com tantes altres coses, aquesta "diada" també es va suspendre.

Però, al mateix temps, disconformes amb tal resignació, es va plantejar la possibilitat de celebrar quelcom similar més endavant, de manera que aquest any no es quedés sense tal jornada. Per raons romàntiques i també per les econòmiques, que a llibreries i botigues de flors són fonamentals.

Es va triar el 23 de juliol, tres mesos després, comptant que ja s'haurien arreglat les coses com per tornar a activitats habituals com aquesta. Però no; ni s'ha arreglat res ni es preveu cap arreglo en bastant de temps encara.

Aleshores, una cosa més cal afegir a la llista de les anulacions i les corresponents conseqüències de les mateixes. L'arranjament improvisat al darrer moment no ha servit per ocultar aquesta nova suspensió.

Sembla ser que la nova normalitat de moment és això: no fer res perquè el risc de contaminació ens impedeix socialitzar-nos, a tothom.

Els bastos que fa dies que dèiem que 'pintaven', els estan re-decorant permanentment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada