No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

05 d’agost 2020

VACANCES

Tot i que aquest any sigui una mica confós tot plegat, arribades aquestes dates entrem en el període anual d'estiueig, o sigui, a les vacances. Aquest dilluns dia 3 hem tingut la darrera reunió de junta i ens tornarem a posar en marxa el proper dia 31.
Això seria tot si parléssim d'un estiu normal, però no ho és, com tampoc ho serà la continuació del mateix. A partir de la data esmentada, la gent de l'Associació reprendrem les tasques habituals: reunions, projectes, organitzacions i, en definitiva, l'inici del nou curs 2020-2021 en tots els sentits.
Però una cosa haurà canviat, i està per veure fins a quan.
Com ja deveu saber, el nostre local social del carrer Major és molt petit, comparat amb qualsevol altre i calculat des de la mesura que les nostres activitats socials - els nostres serveis públics - requeriria mínimament. Fa, en total, 11 metres quadrats; si a això li restem mobiliari, lloc de treball i espais de mobilitat natural, ens queda rajola i mitja mal comptada.
Per altra banda, la situació sanitària actual requereix que les persones mantinguem entre nosaltres unes distàncies físiques - que no pas "socials", que això vol dir una altra cosa - prudencials, al igual que sobre els aforaments dels espais d'accés públic en general.
Això significa que, vistes aquestes circumstàncies, el nostre local social NO reuneix les condicions necessàries per complir amb la normativa actual. No hi podem rebre visites de cap mena i gairebé no hi podem ser presencialment per a res: el tercer que arriba s'ha de quedar ja a la porta si mesurem les esmentades distàncies.
Per tant, per posar-nos en contacte amb el barri o amb qualsevol persona que vulgui venir a veure'ns, per la causa que sigui, caldrà que se'ns ho digui abans trucant al nostre telèfon 616012591 o enviant un correu electrònic a lacreualtaav@gmail.com: US DONAREM CITA PRÈVIA.
Fins a aquesta situació hem arribat, i no perquè les qüestions de seguretat ens hi hagin portat, sinó perquè, com ja anem rondinant des de sempre, l'espai que tenim cedit és petit.
Tornem a estar reivindicant el tema davant del nostre Ajuntament per a què se'ns proporcioni alguna solució efectiva i immediata a aquest problema; de moment només hem rebut propostes provisionals que ja podrien servir per alguna cosa, però que ja veurem com i quan tals promeses es compliran.
Com si no en tinguéssim prou amb el que ja movem d'ordinari, ara se'ns afegeix la situació pandèmica extraordinària amb la que es topa tothom i, a nosaltres en particular, aquesta "nova" situació logística.
Tenim mala peça al teler...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada