No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

28 d’agost 2020

XIBARRI, xarxa social audiovisual

La Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i la productora audiovisual i agència de comunicació HOW Audiovisual & Multimèdia promouen aquesta plataforma audiovisual, XIBARRI,  amb l'objectiu de dotar a la ciutadania de les eines necessàries per conèixer el què està passant al seu entorn i per promoure la participació per fer de Sabadell una ciutat millor.
Des de XIBARRITV es vol cobrir en profunditat temes d'actualitat i d'interès públic per a la ciutat, donar presencia a la cultura que es fa a casa nostra i treballar per a la formació, la integració i la cohesió social i es vol fer amb la participació de tots i totes: institucions, associacions, entitats, comerços, empreses, mitjans de comunicació, però
sobretot amb els veïns i veïnes dels nostres barris.

Aquest 21 d'agost s'ha realitzat la prova pilot de la plataforma amb la emissió en streaming d'un programa especial sobre el tema que està paralitzant i canviant les nostres vides i l'impacte que està causant a la nostra ciutat: "La situació de la CIVID19 a Sabadell".

Al programa hi han participat personal de sanitat de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, que ens han explicat com van viure l'aparició del virus i ens han fet les recomanacions necessàries per afrontar amb garanties els mesos que han de venir. També hi han intervingut representants d'associacions veïnals, que ens han traslladat la preocupació dels seus barris davant la pandèmia; per últim, també s'ha comptat amb representants de l'Ajuntament, encapçalats per l'Alcaldessa de la ciutat, que ens han proporcionat la visió institucional.

Podeu recuperar el programa sencer en aquest enllaç: https://www.youtube,com/watch?v=J_smONTVyGk

El projecte compta amb la direcció d'Ivan Mardones, Director Creatiu, i Raquel Garcia, responsable de continguts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada