No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

04 de setembre 2020

Comença el Curs 2020-2021

Ja hem sortit del període anual d'estiueig, o sigui, de les vacances. El dilluns dia 31 d’agost hem tingut la primera reunió de junta i ens hem tornat a posar en marxa a partir d’ara, com sempre. O no ben bé com sempre...

Això seria evident si parléssim d'un any qualsevol però aquest no ho és, com tampoc ho serà la continuació del mateix. A partir de la data esmentada, a l'Associació hem reprès les tasques habituals: reunions (a 2 m. de distància), projectes, organitzacions i, en definitiva, l'inici del nou curs 2020-2021 en tots els sentits.Però no com cada any sinó amb més dificultats que mai.

Com ja hem avançat, no podem fer servir el nostre actual local social. Tampoc ho podem fer a alguna sala del Centre Cívic; encara que ho hem estat fent tot l'any (per a les reunions de junta o de més de tres o quatre persones), ara resulta que no hi ha disponibilitat.

Segons ens van prometre dues Regidores de l’actual Consistori, havíem de comptar amb un espai concret des de l’esmentat 31 d’agost, però no han complert la seva paraula i no en disposarem fins a més enllà del proper dia 14 de setembre, si tot va millor de com ens han contradit en arribar a la data promesa. L'Ajuntament només fa veure que ens proporciona atenció i hipotètiques solucions provisionals, però ni tan sols compleixen el que ens diuen.

Encara que no aconseguim ser mereixedors d’ajuda municipal, no per això deixarem de fer la nostra tasca; el veïnat de la Creu Alta pot seguir comptant amb la seva Associació Veïnal: sempre hem trobat la manera de continuar treballant per al barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada