No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

09 d’octubre 2020

Grup Mou-re - Riu Ripoll (I)

 En la mesura en que vagi sent possible, el Grup Mou-te continua organitzant sortides culturals excursionistes. No és només per socialitzar-nos, que a tots ens convé en els temps que corren, sinó també per l'exercici físic i psicològic que aporta el sortir un matí, de tant en tant, a donar un vol pel nostre entorn, més enllà dels carrers de cada dia.

Sense que pretengui ser res extraordinari, un dels motius per sortir, per donar-li un contingut a aquestes matinals també culturals, és fer un recorregut per tot el riu de la nostra contrada, el Riu Ripoll, començant des del seu naixement fins arribar a la seva desembocadura o, tanmateix, al mar.

El passat dia 6 va començar aquesta sèrie d'etapes (el recorregut requerirà vàries jornades) i va arrancar des de l'origen mateix del riu, a les anomenades "Fonts de Can Llogari", un indret més amunt de Sant Llorenç Savall, localitat on va acabar aquesta primera de la sèrie i on començarà la segona, properament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada