No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

12 d’octubre 2020

Manteniment: tard i malament

Una setmana més tard del compte (sempre s'ha fet ABANS d'anar a celebrar-hi el corresponent Aplec de Jonqueres de cada any), els serveis contractats per l'Ajuntament per desbrossar i netejar l'entorn de l'antiga Ermita de Jonqueres, han anat a fer la seva feina i, de passada, ens n'han fet una a nosaltres de "feina".

Tallant i arrencant matolls, com fan sobretot pel rodal de la ciutat quan se'ls atorga aquesta feina, no se'ls ha acudit res millor que "podar" el nou arbre que hi vam plantar no fa ni quinze dies, i no per les branques, que més aviat no en tenia encara, sinó pel mig del tronc. Nosaltres hi anem afegint flora a l'indret i, els que tenen cura del seu manteniment, el que fan és malmetre allò que hi afegim.

Es tracta d'un arbre, jove i acabat de plantar, i ja hi ha costum a la nostra ciutat de "podar" els arbres a un metre de terra, però en aquesta ocasió ha estat una badada que requerirà una solució decidida, doncs ja no hi ha remei al que s'ha fet.

Cursarem la denúncia corresponent i veurem si els responsables del desgavell arrangen el deteriorament que han provocat, si més no aportant-nos un altre exemplar, que, si cal, hi tornarem a plantar, repetint la feina.

Tard i malament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada