No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

11 d’octubre 2020

Visita de la Regidora del Districte

Per tercera vegada en el que portem d'aquest any tan especial, hem fet una passejada pels carrers i les places del nostre barri per detectar-hi o confirmar-ne les deficiències que hi ha o es mantenen per molts dels seus racons.

Les dues primeres, del passat mes de febrer, ja van servir per detectar-ne moltes i, d'ençà d'aquell exercici, hem de dir que alguna cosa ja s'ha arranjat.

El mèrit d'aquestes caminades pel barri rau en que les fem acompanyats per personal de l'Oficina Municipal del Districte, que van prenent nota, i imatges, del què els hi anem mostrant i després gestionen al respecte el que poden fer des de les seves atribucions.

Aquesta vegada hem millorat aquests acompanyaments en el sentit que també hi ha estat, personalment, la Regidora del nostre Districte, la Laura Reyes. En una estona hem fet un productiu recorregut tots plegats que ens ha portat a detectar més irregularitats urbanístiques i socials, i a recordar algunes que es mantenen sense solucionar encara.

El més important de tot ha estat que se li ha vist utilitat a aquestes caminades urbanes, de manera que n'han de seguir més i amb la participació de la Regidora esmentada.

Serà una altra pedra a la que anar picant de mica en mica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada