No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

18 de novembre 2020

L'atenció sanitària: una malaltia

 Cada dimecres al matí, un representant de cada una de les associacions veïnals de la ciutat (limitacions de la pandèmia) forma part d'una concentració reivindicativa davant l'oficina de l'ICS a Sabadell, reclamant millores a l'atenció sanitària en general (assistència presencial i no telefònica, un pediatra en cada CAP, una feina de rastreig real...) i el NO tancament de 'l'ambulatori' del barri del Poblenou.

Estem en una situació crítica pel que fa a la salut pública i les reaccions de l'Institut Català de la Salut només ens hi fa anar enrere com els crancs, en lloc d'afrontar la qüestió amb decisió i dignitat.

Fa temps que estem essent víctimes d'aquesta pràctica regressiva pel que fa a les determinacions de la Conselleria de Salut. Així ens està anant amb el tema de la COVID19, però ja ve de molt abans tot això: que ens ho diguin als de la Creu Alta que, des de que el vam estrenar, el nostre Centre d'Atenció Primària ha de prestar servei a tot el Districte Municipal Segon (o sigui, incloent també tot el barri de Can Puiggener) - uns 25.000 habitants entre tots - i no som el pitjor cas de Sabadell.

Profunditzar en aquest tema de la salut produeix, només en començar, moltíssima febre...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada