No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

20 de setembre 2021

La Regadora

 El cap de setmana del 17 i 18 de setembre va tenir lloc al nostre barri «una trobada per reconèixer i celebrar totes les alternatives que ja existeixen a la ciutat per reivindicar i apostar per la lluita contra el canvi climàtic, la sostenibilitat i la justícia social.» A l'esdeveniment se li ha posat el nom de "Regadora" i el seu lema, que han volgut divulgar, diu «Canviar el sistema, no el clima!»

L'esdeveniment va consistir en tot d'actes i activitats portats a terme des de diferents parades de les vàries entitats que configuren l'organització, repartides per varis dels nostres carrers, des de l'entorn de l'Estruch fins a la plaça de la Creu Alta.

L'acte inicial de presentació, que tingué lloc el divendres a La Quartera, serví també com a primer acte realitzat des de la PEUS (Plataforma d'Entitats per a un Urbanisme Sostenible), amb molt d'encert i d'èxit, certament.

Allà ha estat, aleshores, una representació d'#UnBarriPerViure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada