No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

30 de setembre 2021

Mou-te al 'Camí Ral' de Manresa

 El dimarts passat, el Grup Mou-te va tornar a portar a terme una altra de les seves caminades culturals i saludables, «tot fomentant la socialització.»

Iniciant un altre cicle, per etapes, consistent en recórrer l'antic "camí ral" de Barcelona a Manresa (eix dels orígens del barri de la Creu Alta, avui conegut com 'carrer Major'), els caminadors i caminadores van fer el primer tram, des de la Creu Alta fins a Matadepera.

En properes matinals aniran seguint aquella antiga tuta medieval, fins al seu destí nominal o potser més enllà. Serà una aportació més a la commemoració històrica que aquests dies estem vivint al nostre barri.

Pel que fa a aquesta primera etapa, va començar amb molt bon peu (mai més ben dit) i, de passada, s'hi van apuntar noves possibilitats futures per a les activitats d'aquest actiu grup nostre. Ho anirem anunciant poc a poquet...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada